Τρόποι Αποστολής / Πληρωμής
Κρεβάτια και καρέκλες μασάζ με την μοναδική ποιότητα της Earthlite. Αναλώσιμα και εξαρτήματα για όλες σας τις ανάγκες. Σεμινάρια Αγιουρβεδικού μασάζ, Reiki και προσωπικής ανάπτυξης.
18357
page-template-default,page,page-id-18357,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Τρόποι Αποστολής / Πληρωμής

Αποστολή – Παράδοση – Πληρωμή

 

Τρόποι αποστολής

  1. Παραγγελίες από την αποθήκη μας ως δέμα ΕΛΤΑ αντικαταβολή και αριθμό εντοπισμού Άφιξη σε 2-4 εργάσιμες. Ενδεικτικά: Φορητό κρεβάτι μασάζ 20€ .Εναλλακτικά παράδοση σε πρακτορείο μεταφορών ή με αυτοκίνητο εταιρίας ή συνεργάτη και ειδική συμφωνία.
  2. Παραγγελίες φορητών-εξαρτημάτων από την Ευρωπαϊκή Αποθήκη: Με DPD/ACS Courier και αριθμό εντοπισμού. Άφιξη σε 8-11 εργάσιμες. Επιβάρυνση 60€ πλέον ΦΠΑ ανά κιβώτιο.

Σταθερά: Παράδοση για Ν. Αττικής /Πρακτορείο μεταφορών σε 11 εργάσιμες.

  1. Από την Earthlite Η.Π.Α Άμεση- ταχύτερη παράδοση με αερομεταφορά και ειδική συμφωνία. Διαφορετικά χωρίς επιβάρυνση εντός τριμήνου.

Δεν ευθυνόμαστε: Για καθυστερήσεις παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης), προβλήματα των προμηθευτών, μεταφοράς, παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές

 

Τρόποι πληρωμής

  1. Αντικαταβολή ΕΛΤΑ
  2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή ALPHA BANK
  3. Εμβάσματα μέσω τρίτων τραπεζών +4€ Η επιβεβαίωση της κατάθεσης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή.
  4. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στην έδρα μας (υποστηρίζεται δυνατότητα άτοκων δόσεων)
  5. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τηλεφωνικά από απόσταση (υποστηρίζεται δυνατότητα άτοκων δόσεων αναλόγως της κάρτας)

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε,  στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία ,αχρησιμοποίητα εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων με τον ίδιο μεταφορέα. Απαραίτητα προηγείται  ενημέρωση και συνοδεύονται με το παραστατικό αγοράς.

 

Ειδικά για τα σταθερά –ηλεκτροκίνητα κρεβάτια της Earthlite:

Δύνανται να επιστραφούν μόνο στην Ευρωπαϊκή ή Αμερικανική αποθήκη. Ο αγοραστής πιστώνεται μετά την παραλαβή και τον τεχνικό έλεγχο  το ποσό του προϊόντος έπειτα από την αφαίρεση των μεταφορικών αποστολής και περ.25% κόστους διαχείρισης αποθήκης. (Δεν μας έχει τύχει ποτέ από το 2003 και θεωρούμε ότι θα παραμείνει έτσι).