Προφίλ
Κρεβάτια και καρέκλες μασάζ με την μοναδική ποιότητα της Earthlite. Αναλώσιμα και εξαρτήματα για όλες σας τις ανάγκες. Σεμινάρια Αγιουρβεδικού μασάζ, Reiki και προσωπικής ανάπτυξης.
17526
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17526,bridge-core-2.2.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

ΠΡΟΦΙΛ

Η Healing Touch προσφέρει υπηρεσίες, εξοπλισμό και project που προάγουν την ευεξία, τη θεραπεία, εν ολίγοις τη Χαρά του Ευ Ζειν.

Ό,τι προτείνουμε έχει πρώτα δοκιμαστεί προσωπικά για την ποιότητα  και την αποτελεσματικότητα του. Επιπλέον επιθυμούμε να σέβεται τους συνανθρώπους μας  και τον πλανήτη, προάγοντας το γενικότερο καλό.

Μιχαλης Paribodha Χριστοπουλος

Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά. Είναι παντρεμένος πατέρας ενός παιδιού. Το προσωπικό του βίωμα με το Reiki και το διαλογισμό 1999 υπήρξε καταλυτικό:

Το 2000 αποφασίζει να αφήσει πίσω μία ασφαλή και προσοδοφόρα καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων για να μοιραστεί την εμπειρία του στις φυσικές θεραπείες, το διαλογισμό και τον εναλλακτικό-ολιστικό τρόπο ζωής.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ. Βοηθός Φυσιοθεραπείας.

Έμαθε το Αγιουρβεδικό μασάζ Mardana στην Ινδία και έχει τη χαρά να είναι ο πρώτος που διδάσκει το στην Ελλάδα ανελλιπώς από το 2003. Εκπαιδεύει προσωπικό Spa και ξενοδοχείων 5 αστέρων (Thermae Sylla, Neptune Resort Κως, Niyama Spa)…

Έχει εκπαιδευθεί στην θεραπεία των τραυμάτων της παιδικής ηλικίας (Childhood Deconditioning)

Είναι δάσκαλος Usui Ρέϊκι από το 2004.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής της μεθόδου Advanced Tachyon Η.Π.Α

Ενημερώνεται και παρακολουθεί συνεχώς συμβατικά και ολιστικά σεμινάρια  πωλήσεων, μάρκετινγκ, εξαγωγών, προσωπικής ανάπτυξης, coaching, διαλογιστικών θεραπειών στη Γερμανία, Ινδία, Γαλλία, Μ. Βρεττανία, Ολλανδία και στην Ελλάδα.

To 2003 ίδρυσε την εταιρία Healing Touch με σκοπό την προσφορά προϊόντων, υπηρεσιών και project που υποστηρίζουν ένα συνειδητό και ολιστικό τρόπο ζωής.

 

Κρεβάτια Μασάζ Earthlite

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή μου στην αγιουρβεδική μάλαξη είχα την ανάγκη  ενός  κρεβατιού μασάζ με ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές.
Σε ορισμένες θέσεις  το κρεβάτι χρειάζεται να αντέχει και το δικό μου βάρος των 110 κιλών  επιπλέον του βάρους  του θεραπευομένου.
Έπειτα από εξονυχιστική έρευνα κατέληξα στο Spirit της Earthlite και το προμηθεύτηκα από το εξωτερικό. Βλέποντας και άλλοι το κρεβάτι μου, ρωτούσαν πού θα μπορούσαν να προμηθευτούν κάτι αντίστοιχο. Έτσι εμπνεύστηκα την ιδέα να αντιπροσωπεύσω την Earthlite στην Ελλάδα.

 

Reiki

Το 1997 διαγνώστηκε ο πατέρας μου με καρκίνο. Την ίδια εποχή είχα δεχθεί συνεδρίες Reiki από φίλους. Αισθάνθηκα ότι το Reiki θα μπορούσε να υποστηρίξει τον πατέρα μου. Έτσι βρέθηκα σε ένα σε σεμινάριο πρώτου βαθμού.
Ο πατέρας μου έφυγε με αποδοχή και χωρίς ταλαιπωρία το 1999. Το «αρνητικό» γεγονός λειτούργησε ως αφορμή  για τη «θετική» στροφή μου στις ολιστικές θεραπείες και το διαλογισμό. Η εμπειρία ήταν τόσο βαθιά που δεν γινόταν πλέον να την αγνοήσω, στράφηκα  όπου η καρδιά μου με καλούσε. Και δεν το έχω μετανιώσει…

 

Advanced Tachyon

Με ενθουσιάζει πάντα ο συνδυασμός της Επιστήμης με την Πνευματικότητα.
Δοκίμασα τις εφαρμογές Advanced Tachyon και βίωσα τα θεαματικά  τους αποτελέσματα.

Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο ταξίδεψα στην Αγγλία και εκπαιδεύτηκα στο Τάχυον από τον ίδιο τον εφευρέτη της D. Wagner. Η εμπειρία μου έπειτα σε σχέση με τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της μεθόδου ήταν σε τελείως διαφορετικό επίπεδο. Θεώρησα ότι το Τάχυον άξιζε να είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Νιρουπα Χριστοπουλου

 

Γεννήθηκε στη Γερμανία. Σπούδασε Εκπαίδευση, Ψυχολογία και Κοινωνιολογία  (Dipl.Paed) στο Πανεπιστήμιο του Muenster.

 

Εργαζόταν ως διευθύντρια ενός Κρατικού Κέντρου Νεότητας για 11 χρόνια. Τα κυριότερα καθήκοντά της περιλάμβαναν διαχείριση ομάδων (team management), διαχείριση  συγκρούσεων (conflict management) και συμβουλευτική.

 

Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της συνέβη με την μύηση της στο Reiki. Έχει εκπαιδευτεί μεταξύ άλλων στη Συστημική Αναπαράσταση, στην Συμβουλευτική, στην θεραπεία τραυμάτων της παιδικής ηλικίας (Childhood Deconditioning) ,στην Ύπνωση, Γκεστάλτ, στην ενεργειακή διάγνωση-συμβουλευτική Star Sapphire,στο Advanced Tachyon, στο Chanting και ως συντονίστρια διαλογισμών.

 

Από το 2003 που έγινε μητέρα εφαρμόζει τις αρχές για τη συνειδητή ανατροφή των παιδιών (Conscious Parenting).