Εγγύηση

ΕΓΓΥΗΣΗ

Πολιτική απόλυτης ικανοποίησης Earthlite:

Φορητά κρεβάτια μασάζ, Καρέκλες On Site, Σταθερά, Ηλεκτροκίνητα

 

Η Earthlite εγγυάται για τα παραπάνω είδη την άψογη ποιότητα των υλικών και της κατασκευής. Καλύπτεσθε από μίνιμουμ 5 χρόνια (σειρά ISE) έως όσο εσείς ο αρχικός αγοραστής  το χρησιμοποιείτε ή έως 5 χρόνια μετά από τυχόν κατάργηση-τροποποίηση του μοντέλου.

 

Η δερματίνη, το στρώμα , το μαξιλάρι κεφαλαριού και η βάση του έχουν εγγύηση για 3 χρόνια.

 

Τα μοτέρ και τα κοντρόλ των ηλεκτροκίνητων για δύο και τα λοιπά εξαρτήματα –αναλώσιμα για έναν .

 

Στην πράξη βλέπουμε ακόμα και τα οικονομικότερα μοντέλα να λειτουργούν άψογα σε χώρους με έντονη χρήση πολλά χρόνια παραπάνω από την εγγύησή τους. Χαρά μας να σας συμβουλεύσουμε για τρόπους που θα παρατείνουν τη ζωή τους.

 

Στη σπάνια περίπτωση αστοχίας υλικού ή κατασκευής, η Earthlite δεσμεύεται να προσφέρει το ανταλλακτικό για επισκευή ή να αντικαταστήσει το μοντέλο κατά τη διάκρισή της.

 

Οφείλεται να προηγηθεί η ανάλογη ενημέρωση από τον πελάτη προκειμένου να ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα της Earthlite. Μια φωτο από το αυτοκόλλητο με τον αριθμό παραγωγής του κρεβατιού είναι εξαιρετικά διευκολυντική. Βρίσκεται εύκολα κάτω από το ντεκ του κρεβατιού μασάζ.

 

Με την αποδοχή αντικατάστασης, ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει την αρχική παραγγελία.

Προϊόντα άλλων κατασκευαστών

 

Ισχύει ότι αναγράφεται ως εγγύηση για το εκάστοτε προϊόν

Η εξειδίκευσή της Healing Touch ως επιπλέον εγγύηση

 

Το προσωπικό μας βίωμα στον χώρο της ευεξίας από το 1999 αποτελεί  επιπλέον εγγύηση. ‘O,τι σας προτείνουμε το έχουμε πρώτα δοκιμάσει και συνεχίζουμε να το δουλεύουμε στην πράξη. Χαιρόμαστε τα προϊόντα μας και τα γνωρίζουμε με λεπτομέρεια. Η ικανοποίηση που έχουμε εισπράξει από αυτά μας ωθεί να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν θέμα συναντήσετε.