Ποιοτητα Αγγιγματος και αγιουρβεδικο μασαζ
Κρεβάτια και καρέκλες μασάζ με την μοναδική ποιότητα της Earthlite. Αναλώσιμα και εξαρτήματα για όλες σας τις ανάγκες. Σεμινάρια Αγιουρβεδικού μασάζ, Reiki και προσωπικής ανάπτυξης.
19219
post-template-default,single,single-post,postid-19219,single-format-standard,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ποιοτητα Αγγιγματος και αγιουρβεδικο μασαζ

Ποιοτητα Αγγιγματος και αγιουρβεδικο μασαζ

Ένας  ηλικιωμένος οικογενειακός φίλος  έκανε την εξής παρατήρηση που τον προβλημάτισε:

Στο κουρείο που ήταν πελάτης υπήρχαν δύο υπάλληλοι που τύχαινε να τον λούζουν.

Παρότι και οι δύο έκαναν τις ίδιες κινήσεις, με τον έναν αισθανόταν όμορφα έτσι όπως τον έλουζε ενώ με τον άλλον όχι.

Τί συνέβαινε;  Θα μπορούσα να υποθέσω ότι ο πρώτος  βρισκόταν ψυχή τε και σώματι παρών με όση προσοχή αγάπη και ενδιαφέρον μπορούσε να διαθέσει. Ἱσως  όλα να συνέβαιναν «αυτόματα» επειδή αγαπούσε την εργασία του.

Ο δεύτερος  μπορεί να ήταν δυσαρεστημένος (και δικαια μάλιστα)  με το μισθό και τις συνθήκες εργασίας του, ἠ να αντιμετώπιζε  κάποιο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα , να μην αγαπούσε αυτό που έκανε ή τέλος  ο συγκεκριμένος πελάτης μπορεί να του πυροδοτούσε μνήμες από τον θείο του που τον προσέβαλλε συνεχώς όταν ήταν παιδί…

Ολα τα προηγούμενα και πιθανώς και άλλα πολλά τον έκαναν αρνητικά προδιαθετημένο ή ψυχικά απόντα στην όλη διαδικασία. Επιπλέον δεν τον ένοιαζε ή δεν γνώριζε  τρόπους να αφήσει έξω από την πόρτα του καταστήματος ό,τι τον απασχολούσε.

Το γεγονός είναι ότι οι δύο διαφορετικές στάσεις , μέσω του αγγίγματος, έδιναν τελείως  διαφορετικά αποτελέσματα…

Επομένως μπορούμε να συμπεράνουμε ότι και  το μασάζ δεν είναι σκέτα μια σειρά χειρισμών αλλά κατι πολύ παραπάνω: Χρειάζεται την αγάπη και την παρουσία του δότη  που μεταφράζεται στην ποιότηματα του αγγίγματος. Το άγγιγμα σημαίνει επαφή και η ποιότητα καθορίζει το βάθος του που μπορεί να φτάσει έως τα βάθη της ψυχής μας.

Στην εκπαίδευση των Αγιουρβεδικού Spa μασάζ  Mardana και  Αγιουρβεδικού Deep Tissue δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνικές για να επιτύχουμε ποιοτικό άγγιγμα.

Οι τεχνικές αυτές μπορούν να εφαρμοστούν και στην καθημερινότητά μας για μιά καλύτερη ποιότητα ζωής.

No Comments

Post A Comment