Βιωματική Παρουσίαση Αγιουρβεδικού Μασάζ
Κρεβάτια και καρέκλες μασάζ με την μοναδική ποιότητα της Earthlite. Αναλώσιμα και εξαρτήματα για όλες σας τις ανάγκες. Σεμινάρια Αγιουρβεδικού μασάζ, Reiki και προσωπικής ανάπτυξης.
19245
post-template-default,single,single-post,postid-19245,single-format-standard,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Βιωματική Παρουσίαση Αγιουρβεδικού Μασάζ

Βιωματική Παρουσίαση Αγιουρβεδικού Μασάζ

Από τη βιωματική παρουσίαση της εκπαίδευσης στη σχολή Ακαδημία (14/9/2019)

 

Επειδή ίσως ταλαιπωρηθήκαμε από τον “παραδοσιακό” τρόπο εκπαίδευσης  (μετωπική διδασκαλία – απομνημόνευση της ύλης ), το σεμινάριο γίνεται κατά βιωματικά.

Η βιωματική εκπαίδευση έχει  αποδειχθεί από την Νευρο-Επιστήμη, την Εκπαιδευτική Ψυχολογία, κλπ… ότι αποδίδει τα ύψιστα μαθησιακά αποτελέσματα.

Στην πράξη:

Δείχνω τους χειρισμούς για κάθε ενότητα του σώματος σε έναν βοηθό (που έχει παρακολουθήσει ήδη το σεμινάριο). Έπειτα  οι συμμετέχοντες  τις εφαρμόζουν μεταξύ τους υπό την επίβλεψή μου. Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας υπάρχει ο χρόνος για πρακτική. Πριν προχωρήσουμε στην επόμενη ενότητα πάλι ανταλλάσσονται συνεδρίες σε ότι διδάχθηκε υπό την επίβλεψή μου. Με αυτό τον τρόπο ενότητα -ενότητα διδάσκονται τεχνικές μασάζ για διαφορετικές πλήρεις συνεδρίες σε όλο το σώμα.

Στο τέλος υπάρχει μία ενότητα αποκλειστικά αφιερωμένη στο να γίνει ανταλλαγή μιας πλήρους συνεδρίας.

Μπορείτε αν θέλετε να δείτε περισσότερα εδώ και εδώ

No Comments

Post A Comment