Βιωματικo Τριωρο Advanced Tachyon
Κρεβάτια και καρέκλες μασάζ με την μοναδική ποιότητα της Earthlite. Αναλώσιμα και εξαρτήματα για όλες σας τις ανάγκες. Σεμινάρια Αγιουρβεδικού μασάζ, Reiki και προσωπικής ανάπτυξης.
19272
post-template-default,single,single-post,postid-19272,single-format-standard,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Βιωματικo Τριωρο Advanced Tachyon

Βιωματικo Τριωρο Advanced Tachyon

Άλλο ένα βιωματικό τρίωρο με τα επαγγελματικά εργαλεία του Tachyon έγινε τον Ιούλιο στο κέντρο διαλογισμών Osho Afroz στην Ερεσό.

Η συμμετοχή ήταν… διηπειρωτική: Από Ελλάδα, Κίνα, Ισραήλ, Σουηδία, Γερμανία, Ινδία και Καναδά.

Όλοι ανεξαρτήτως καταγωγής είχαν την ευκαιρία να απαλύνουν σωματικούς πόνους, ψυχολογικά θέματα, ενεργειακά μπλοκαρίσματα ή απλά να χαλαρώσουν βαθιά.

 

TI EINAI ΤΟ ADVANCED TACHYON:

Είναι μία  Ενεργειακή Ολιστική Θεραπεία από τις ΗΠΑ.

«Τάχυον» ορίζεται στην κβαντική επιστήμη η φυσική ενέργεια του σύμπαντος. Χαρακτηριστική του ιδιότητα είναι η επαναφορά της Τάξης (υγείας) από το Χάος (ασθένειας).

Το Τάχυον ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία και συνειδητή εξέλιξη. Μπορούμε να το παρομοιάσουμε ως “μηχανικό” Reiki.

Είναι απολύτως ασφαλές, απλό στην πράξη και εξαιρετικά ευέλικτο. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή συνδυαζόμενο με κάθε άλλη θεραπευτική μέθοδο.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

No Comments

Post A Comment